Slips eller fluga?

Ibland har man stött på diskussioner om vad som skulle trumfa det andra när det kommer till slips och fluga. Sanningen är väl egentligen att inget är bättre än det andra, utan att de båda kan passa bättre än det andra då och då, exempelvis är ju en fluga det enda rätta till en frack, osv.

Om det dock är så att ett val verkligen måste göras så skulle det nog ändå luta lite mer åt en slips. Slipsen fungerar kanske aningen bättre vid fler tillfällen och känns liksom aldrig helt off, om ni förstår vi menar. Det är helt enkelt en säker trotjänare och en accessoar som man aldrig riktigt kan få nog av, åtminstone så länge vi talar om slipsar med kvalitet.

Det skulle faktiskt vara roligt att få tala mer er läsare och få reda hur ni resonerar i angående detta. Om även ni sätter slipsen i det första rummet eller om det istället är flugan som vunnit er gunst? Tack och lov så rör det ju sig ändå inte direkt om pest eller kolera, snarare tvärt om, så vilket valet än är, så kan man ju enkelt leva med det, eller hur?

Låt oss dock bestämma en sak om någon. Samtliga män bör nog ha åtminstone en svart och en vit av varje sort för att garderoben ska kännas redo för alla tillfällen, och kanske även i rött.. blått.. och alla andra viktiga färger! 😉

Nedanför kan ni se ett klipp med någon som verkligen valt sida och som även kan förklara varför!