Höstsäkra din garderob

Sommaren går sakta mot sitt slut och det börjar bli dags att blicka framåt mot hösten och vad den har att erbjuda. Krispiga morgnar, brandgula löv och frisk luft. Det är därför dags att lägga undan shortsen och flip-flopsen och istället göra sig redo för hösten. Idag tänkte vi komma med lite tips på vad du kan tänka på när du ska höstsäkra din garderob.

Eftersom hösten vanligtvis är kyligare än sommaren är det bra att säkra upp med lite varmare kläder. Speciellt dina skoalternativ kan vara bra att se över. Hösten innebär ofta slask och snö och då kan det vara bra att ha ett par rejäla skor som håller kylan stången.

Men det räcker inte bara med nya skor. Det kan vara bra att se över resten av din outfit också. Ett par snygga jeans till dina nya skor blir en riktigt bra kombination och ger också ett visst skydd från höstvindarna.

På överkroppen kan det vara smart att ha flera lager med kläder. Detta gör att du håller dig varm även om kvicksilvret börjar närma sig minustecknet. Men vad ska man då ha på överkroppen. En T-shirt och en tjockare tröja är perfekt att ha under. Ovanpå  är det skönt att ha en lite längre rock och det blir väldigt snyggt också.

Pricken över i på din outfit är en snygg och skön mössa och ett par rejäla handskar. Om du fixar detta så är du redo att möta de flesta väder som hösten kan komma med.