Bjuden på maskerad

Är det så att ni blivit bjudna på maskerad och inte riktigt vet hur och med vad som ni ska klä ut er till så kommer här några tips som kan vara bra att ha innan ni kan ge er av på den kommande maskeraden. Om ni har några som helst kunskaper i att sy och fixa själv så kanske ni kan ordna en maskeradkostym själv. I annat fall så får ni köpa er utklädnad. Vi ger er tipsen.

Köp färdig maskeradkostym

Nu kanske man inte har de förmånen att kunna använda nål och tråd utan man står sig ganska handfallen. Då kan vi tips er om Partyhallen som säljer dräkter och kostymer för alla era maskeradtillfällen. Oavsett festtillfälle och ni saknar något är det där ni ska leta först. En köpt maskeraddräkt går att använda vid flera tillfällen, om och om igen. Den går också att låna ut till vänner och bekanta som kan vara i behov av en maskeradklädsel. Ni kan ju kolla med era vänner om ni kan vid nästa tillfälle byta maskeradkläder med varandra. Om storlekar passar vill säga.

Sy egna maskeradkläder

Har ni en ådra av fantasi och lite kunskaper i att sy så kanske ni kan sno ihop något passande till maskeraden. Det är bara fantasin som sätter gränserna och vill ni få lite tips så gå in på Svenska Yle och deras tips från programmet Strömsö. Man behöver inte ens ha några kunskaper i sömnad för att skapa något spännande till den kommande maskeraden. Städa ur era förråd och garderober för att se om ni hittar något lämpligt till att skapa det monster eller vad ni nu vill bli. Låt fantasin flöda ut efter de tips ni får från Strömsö och Svenska Yle.